1. Annechien ten Have-Mellema

Annechien ten Have-Mellema heeft samen met haar man Menno en zoon Detmer een varkensboerderij met akkerbouw en de productie van bio-energie in Beerta. Ze willen het lupinevarken in de markt zetten. Het lupinevarken krijgt voer van eigen akkerland of uit de buurt. Daarnaast heeft het lupinevarken meer ruimte en mag het lupinevarken naar buiten. Op dit moment zijn ze op zoek naar een supermarkt, die het vlees wil verkopen. Bestuurlijk heeft Annechien veel ervaring in de agrarische sector. Ze heeft een uitgebreid netwerk. Ze is bekend met vele bestuurslagen van gemeente en provincie tot landelijk. Ook Europa is haar niet vreemd. Annechien is in staat om verbindingen tussen partijen te leggen. Haar ruime ervaring wil ze gebruiken als VVD kandidaat en lijsttrekker voor het waterschap Hunze en Aa’s. Het waterschap is een nieuwe uitdaging. Een frisse kijk in het waterschapsbestuur te midden van het bolwerk van ervaren bestuurders vindt ze een goede zaak. De missie van het waterschap: veiligheid, schoon en voldoende water tegen lage kosten, is haar op het lijf geschreven!

Uw stem is bij ons in veilige handen. Veilig op peil met de VVD, want WATER is IEDERS BELANG!

Annechien en Bert Tjarks zitten op dit moment in het Waterschapsbestuur Hunze & Aa’s namens de VVD.